Història

La història de la Penya blanc-i-blava de Girona 2007 s'inicia amb un grup d'aficionats del RCD Espanyol residents a Girona, que coincidíem a Montjuïc durant la temporada 2005-2006. Al llarg d'aquestes trobades als partits de l'Espanyol, es comentava reiteradament que havíem de formar una penya blanc-i-blava a Girona.

Després de la Final de Glasgow, just a la setmana següent, vàrem fer una reunió informal i vàrem decidir engegar aquest projecte. Ens vàrem mobilitzar, contactant amb tots els aficionats de l'Espanyol que coneixíem: amics, companys de feina, familiars, etc ... I la resposta de tots els aficionats amb què vàrem posar-nos en contacte va ser molt positiva, i actualment ja som més de 150 socis de la Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007.

Però per acabar de formalitzar el projecte, cal explicar que vàrem haver de superar la burocràcia. Com que el nom de Penya Blanc-i-Blava de Girona ja estava registrat i no ens podíem donar d'alta amb el mateix nom, és per això que se li va haver d'afegir "2007" (l'any de creació de la nostra Penya) al final, donant com a resultat la peculiar denominació: Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007.