Trobada a Girona


L’entitat blanc-i-blava  i la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona han posat en marxa les ‘Trobades al Territori’,  una ruta de visites presencials per diferents pobles del territori català. L’objectiu d’aquestes reunions és explicar als aficionats i aficionades de les diferents localitats el nou pla d’abonaments, que se centra en fomentar la presència de nens i joves a l'estadi, l’ambient familiar i el reconeixent a la fidelitat i el compromís.

Aquestes xerrades es faran de la mà del director de Marketing i Comercial del club, Agustí Filomeno, que de la mà de la FCPE i el conjunt de penyes de cada zona, respondran a les possibles preguntes i dubtes que hi puguin haver. A l’hora, aquestes trobades comptaran amb la presència de les penyes de cada territori, que explicaran els avantatges específics per  penyes i penyistes.

A aquestes trobades estan convidats tots aquells que vulguin tenir més detalls per a renovar el seu abonament o fer-se soci, per la qual cosa no és necessari que els assistents siguin socis del club. Poden ser aficionats amb interès en fer-se soci aquesta temporada.

A Girona es realitzarà el proper dia 25/06/2019 a les 19.30h. Espai: Centre Cívic Pla de Palau, Carrer Saragossa, 27, Girona

No és necessari confirmar assistència. Els interessats poden personar-se directament als espais reservats a cada població.