Sopar final de temporada

Benvolgut/da soci/a, 

S’ha acabat la temporada, com cada any organitzem un àpat per celebrar que la Penya ha fet un any més i ja en portem onze, l’excusa perfecte per reunir-nos tots, compartir els bons i mal moments, fer tertúlia, acompanyats d’un bon menjar i a més tenir l’oportunitat d’assabentar-nos de què es cou per la propera temporada.

Dit això, el divendres 29 farem un sopar a les 21:00h al restaurant DUPLEX, Ronda Ferran Puig 39, Girona. Comptarem amb la presència de directius, ex-jugadors del RCD Espanyol (en Gerard Moreno no compta) i representats de FCPE, enguany la perica de l’any Araceli Pérez.

Durant el sopar farem un sorteig de divers merchandising del RCDE i de la penya (samarretes, tasses, buff, etc), tots els assistents tindran un detall. Per més informació, consultar el menú.

Per assistir, cal adquirir el tiquet de forma anticipada, el preu és de 26 Euros. Es poden adquirir mitjançant transferència bancària al compte de la Penya, indicant nom i cognoms com a concepte (Banc de Sabadell Atlàntic, núm.ES54 0081 0146 5200 0115 3417).

L’últim dia per inscriure’s serà el dia 27 de Juny, per qüestions d’organització.

Esperem a tots els socis i acompanyants que vulguin passar una bona estona amb la família perica.

Rep una forta abraçada i fins aviat.