Comunicat oficial de la PBB Girona 2007


Benvolguts socis,

Desitgem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé de salut.

Com bé sabeu, torna la lliga, ens diuen que torna el futbol però sense aficionats només torna el seu negoci. I no és pas que abans de tot això no fóssim conscients que el futbol d’elit s’havia convertit en un gran negoci, ja ho sabíem, però encara no s’havia traspassat mai la perillosa línia de no comptar amb l’aficionat, de prescindir d’ell totalment, precisament l’element essencial.

Els màxims dirigents del futbol espanyol no han tingut la més mínima empatia amb totes les víctimes d’aquesta greu tragèdia que la Covid-19 ha provocat i que encara patim. Han actuat sense ètica, de manera barroera, i ni tan sols han dissimulat. De la mateixa manera, cap jugador del nostre equip ha tingut la valentia de defensar els valors de l’esport que practiquen. Han accedit a fer-se tests inútils mentre molta gent que els necessitava de debò no els va poder arribar a realitzar mai. Lamentem profundament aquestes actituds tan egoistes.

Cadascú viu el futbol de forma diferent i evidentment respectem totes les maneres de pensar, però nosaltres, que com a penya tenim la missió de fomentar el futbol viscut des de la graderia, en primera persona, ara ens sentim exclosos de la nostra gran passió.

Entenem que l’espectacle que s’inicia és trist i adulterat. El futbol es juga als estadis i els estadis s’han d’omplir d’aficionats, socis o simpatitzants com a part imprescindible de l’espectacle. Per això no s’hauria de començar a jugar fins que, amb la seguretat de tothom garantida, fos possible accedir a l’estadi.

Esperem que ben aviat sigui així i ens puguem retrobar un altre cop.

Una abraçada virtual a tots.

Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007


#noesfutboleslaliga #NoHiParticipo