Sopar de final de temporada

Ja s’està acabant la temporada i com cada any organitzem un àpat per celebrar que la Penya ha fet un any més i ja en van dotze, l’excusa perfecte per reunir-nos tots, compartir els bons i mals moments, fer tertúlia, acompanyats d’un bon menjar, i a més tenir l’oportunitat d’assabentar-nos de què es cou per a la propera temporada.

Dit això, el divendres 31 de maig organitzem un sopar a les 21:00h al restaurant CAN PUNXA (Passeig de Sant Joan Bosco, 2, Girona). Comptarem amb la presència de representants del club , exjugadors del RCD Espanyol i representants de la FCPE. Durant el sopar farem un sorteig de divers merchandising del RCDE i de la penya (samarretes, tasses, gorres, etc). Tots els assistents tindran un detall.

Per assistir-hi, és necessari reservar mitjançant transferència bancària al compte de la Penya, indicant nom i cognoms com a concepte (Banc de Sabadell Atlàntic, núm . ES38 0081 0146 5400 0115 3219).

L’import del menú és de 28 €. L’últim dia per inscriure’s serà el dia 29 de maig , per qüestions d’organització. Esperem a tots els socis i acompanyants que vulguin passar una bona estona amb la família perica!