Carta als socis de la PBB Girona 2007

Girona, 6 de juliol de 2018

Benvolguts/des socis/es,

En data d’avui, la nostra Penya ha celebrat l’assemblea general ordinària de socis que es porta a terme anualment. S’ha aprovat la gestió realitzada per la Junta Directiva durant l’anterior exercici, la liquidació de comptes de l’anterior exercici, i el pressupost per al proper exercici. S’ha procedit a l’elecció dels càrrecs vacants de la Junta Directiva, la qual ha quedat formada pels següents socis:

- President: Joaquim Ferrer i Adroher
- Vicepresident: Albert Mercader i Brosa
- Tresorer: Josep Batchelli i Font
- Secretari: Joan Ferrer i Illa
- Vocal: Òscar Pajuelo i Casellas

La Junta Directiva es posa a disposició dels socis de la Penya per a parlar dels dubtes, propostes o suggeriments que es puguin plantejar, i queda oberta a la participació dels socis que hi vulguin col·laborar, amb la finalitat d’enfortir la Penya entre tots.

A l’assemblea general, també s’ha aprovat augmentar en 5 € totes les quotes de soci de la Penya per aquesta temporada, quedant les quotes de la següent manera:

- Infantil: 15 €
- Adult: 25 €
- Jubilat: 15 €

Cal tenir present que des de la fundació de la Penya, l’any 2007, s’havien mantingut les quotes i no s’havia portat a terme cap increment. En aquest moment, degut principalment a l’augment de preus dels abonaments del RCDE, dels quals la Penya és titular de deu carnets, ens veiem obligats a fer aquesta puja i demanar la col·laboració de tots els socis. Agraïm per endavant el seu esforç econòmic que, de ben segur, contribuirà al bon funcionament de la Penya. Per tal d’agrair la seva fidelitat, la Penya posa a disposició de tots els seus socis una invitació per a portar un acompanyant a qualsevol partit de lliga que el RCDE jugui a casa la propera temporada (excepte FC Barcelona, Real Madrid, At. Madrid i Girona ), pagant únicament l’autocar (10 €). Per a fer efectives aquestes invitacions, caldrà fer reserva prèvia i seran ateses per ordre de sol·licitud, atès que el nombre d’invitacions serà limitat per a cada partit.

En els propers dies, els socis que tenen la quota domiciliada rebran el corresponent càrrec bancari. Aquells socis que hagin canviat de número de compte bancari, els agrairem que, per evitar despeses de devolució, ens ho comuniquin per email el més aviat possible, indicant la nova domiciliació bancària. Els socis que encara no tinguin la quota domiciliada, els agrairem que, per a facilitar la gestió, procedeixin a domiciliar-la, comunicant-nos la domiciliació bancària per email el més aviat possible. Els socis que no desitgin domiciliar la quota, els agrairem que procedeixin a pagar-la en els propers dies mitjançant transferència bancària o ingrés al compte de la Penya (Banc de Sabadell Atlàntic, núm.ES54 0081 0146 5200 0115 3219), indicant el seu nom i cognoms.

Agraint per endavant la vostra col·laboració, rebeu una salutació cordial,

Joaquim Ferrer i Adroher
President de la Penya Blanc-i-Blava de Girona 2007